TRForumcu.NeTHaberlerSpor (Moderatörler: )kadıköy'ün yeni boğası iddialı geliyor
Konu Bilgileri
Konu Başlığı kadıköy'ün yeni boğası iddialı geliyor
Cevaplar 0
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 443
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: kadıköy'ün yeni boğası iddialı geliyor  (Okunma Sayısı 443 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
« : 08 Temmuz 2008, 22:00:58 »

''GOLLERİMİN ARKASI GELECEK''
Real Mallorca Kulübü'nün internet sitesindeyayımlanan röportajda, İspanya'da 1 kez gol kralı olduğunu hatırlatanGüiza, ''İnşallah orada da kazanır, eğlenir ve önemli şeyler yaparım.Burada olduğu gibi Fenerbahçe'de de çok çalışmayı sürdüreceğim.Gollerimin arkası gelecek'' diye konuştu.

Avrupa ŞampiyonlarLigi'nde oynamak için sabırsızlandığını dile getiren İspanyol futbolcu,''Özellikle Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin zevkini çıkarmak istiyorum. Çokgüzel ve başarılı bir yıl geçirdim. Şimdi büyük bir kulübe gidiyorum.Geçen yıl ligde Fenerbahçe'yi gördüm. Bakalım bu yıl orada önemlişeyler yapabilecek ve ligi kazanabilecek miyiz?'' yorumunu yaptı.

İlk kez İspanya dışında bir kulüpte oynayacak olan Güiza, bu durumunözellikle ailesini zorlayacağını ve Türkiye'nin uzak olduğunu bildirdi.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones'in, kendisiniİspanya Milli Takımı'na çağırarak 13. Avrupa Futbol Şampiyonasıfinallerinde oynatmasıyla ilgili olarak, ''Bana yeterince güveniyor''diyen Güiza, şöyle devam etti:

''Avrupa Şampiyonası'nda daha azoynamayı bekliyordum ve beni oynatmasından çok memnun oldum.Fenerbahçe'de de bana fırsatlar vermeyi sürdürmesini ve bunları iyideğerlendirmeyi umuyorum.''

Güiza, ''Luis sana ne dedi?'' sorusuna ise, ''Gerçekte hiçbir şey. O zaman hiçbir şey bilmiyordu'' yanıtını verdi.

Güiza, yarın Mallorca'ya giderek eski kulübündeki arkadaşlarıyla vedalaşacağını kaydetti.

GÜİZA KİMDİR ?

Futbol yaşantısına Xerez CD takımında başlayan Daniel Güiza, RealMallorca tarafından kapılmış ancak yeni ekibindeki ilk 3 sezonundayöneticileri etkilemeyi başaramamıştı.

2. ligde 3 sezon dahageçiren Daniel Güiza, Getafe’de ilk tercih santrafor olarak adetayeniden doğdu ve Madrid temsilcisinin arka arkaya iki sezonu 9.sıradatamamlamasında, yakaladığı maç başına gol istatistiği ile önemlikatkıda bulundu.

Temmuz 2007’de Güiza Mallorca’ya geri döndü veligi penaltı atmadan 27 golle gol kralı olarak tamamladı. İspanyolfutbolcunun bu başarısı Barcelona, Real Madrid, ve Arsenal gibiAvrupa’nın önde gelen takımlarının ilgisini çekti.

Tam Adı: Daniel Gonzalez Güiza
Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1980
Doğum yeri: Cadiz
Milliyeti: İspanya
Boy: 1.80
Kilo: 80 kg.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır