TRForumcu.NeTHaberlerSpor (Moderatörler: )Maçları internet üzerinden izleyin (Ligtv...)
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Maçları internet üzerinden izleyin (Ligtv...)
Cevaplar 5
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 3183
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: Maçları internet üzerinden izleyin (Ligtv...)  (Okunma Sayısı 3183 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
.:Τ ц ġ Ϊ:.
Saygıdeğer Üye

Forum Para : 9544.00 YTL
« : 28 Ağustos 2007, 04:04:27 »

Böyle bir olayın varlığına yeni tanık oldum ve sizlerle paylaşmakistedim. Biliyorum ki buna hayır diyecek yoktur... Bu arada sistem %100çalışıyor, denenmiştir...

Yapılacak işlemler:

1- http://www.footballonsat.com/TV/sop-1.php - maç listesi burada önce buraya gidiyoruz. (Sadece Internet Explorer kullanın!)

2- Maç listesinde izlemek istediğimiz maçın üzerine mouse ile geliyoruz. Solda maçın hangi kanalda verildiği yazıyor:

3-Süper Lig maçları genellikle Sopcast programının kanallarındanveriliyor. O zaman ne yapıyoruz? Sopcast programını indiriyoruz:

4-Programı indirip kurduktan sonra, sitede en tepede büyük butonlar var:Sopcast TV Player, PPStream TV Player vs gibi... Maçımız Sopcast'tenyayınlanacaksa "Sopcast TV Player" a tıklıyoruz...

5- Sitede player'ımız açılıyor, player'ın hemen altında da o player için kanal listesi mevcut...

6- Kanal listesinden maçın yayınlanacağı kanala tıklıyoruz... Örneğin 30. kanal...

7- 1-2 dakika sonra görüntümüz geliyor:

8-İsterseniz player'ın en sağ alt köşesindeki butona tıklayıp görüntüyümedia player'da açabilirsiniz. (ve media player dan görüntüyübüyütebilirsiniz vs) Bu özellik nedense herkeste çalışmıyor?

Okanalı ne kadar çok kişi izlerse, görüntü o kadar akıcı oluyormuş...Böyle de bir şey var... Geçen haftasonu maçları izleniyordu hatta bende izledim ama görüntü kalitesi çok da aman aman değildi (gayetizleniyor ama) fakat yayını yapan kimse devre aralarında falangörüntülü mesaj yolladı "haftaya daha iyi kalite olacak" diye....Mesela ben dün Manchester City - Manchester United ve Real Madrid -Sevilla maçlarına baktım kalitesi çok iyiydi süper lig maçına oranla...

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹
Saygıdeğer Üye

Forum Para : 21633.00 YTL
« Yanıtla #1 : 28 Ağustos 2007, 10:03:50 »

teşekkürler tugi Wink

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
๓єђ๓єt™ ®
TRForumcu Bağımlısı

Forum Para : 220.00 YTL
« Yanıtla #2 : 28 Ağustos 2007, 14:34:53 »

teşekkürler kardeşim bi bizde bakalım calısacakmı