| TRForumcu.NeT |
Windows Live Messenger Sürüm 2009
| TRForumcu.NeT Sitesine Hoşgeldiniz. | ||||||
|
TRForumcu Legal Bir Sitedir, Yasadışı İllegal Hiç Bir Konu ve Paylaşım Yoktur.
İllegal İçerik de bulunan üyeler uyarılmaksızın siteden uzaklaştırılacaklardır. Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Üye olabilirsiniz.. |
| Forum Hakkında | ||||||
| Forum Adı | ||||||
|
|
Hepimiz Tanışalım Forum Uyelerimiz Burda Tanışıp Kaynaşıyor |
Gönderen: ...:::нαℓιℓ:::...
|
137 |
962 |
||
|
|
Kurallar Tüm kullanıcılar için geçerli olan kurallarımız. |
Gönderen: CRu«$»4DeR
|
2 |
52 |
||
|
|
Forum Kullanımı Forum Kullanımı Hakkında Bilgiyi Burdan Temin Edebilirsiniz... |
Gönderen: yasin96
|
11 |
140 |
||
|
|
Duyurular Tüm Duyurular Burada Yapılacaktır. |
Gönderen: celik42
|
14 |
175 |
||
|
|
(0 üye, 1 ziyaretçi)İstek - Öneri ve Şikayetleriniz İstekleriniz, önerileriniz ve Şikayetleriniz bizim için değerlidir |
Gönderen: çoncikli
|
21 |
68 |
||
| Haberler | ||||||||
| Forum Adı | ||||||||
|
|
Güncel Haberler Tarafsız olarak : Siyaset Sanat ekonomi borsa magazin sağlık yaşam medya bilim dünya gündemi olaylar yorumlar
|
Gönderen: Elimiel
|
653 |
1164 |
||||
|
|
Spor Türkiye'den ve Dünyadan Spor Haberleri
|
Gönderen: muratçarşı
|
154 |
862 |
||||
| Msn & Hotmail | ||||||
| Forum Adı | ||||||
|
|
Msn Teknik Destek / Bilgiler Msn Messenger İle İlgili Yardım Alabileceğiniz Bölüm... |
Gönderen: haso_maniax
|
44 |
818 |
||
|
|
Msn Live Messenger Msn Live Messenger İle İlgili Tüm Programlar, Eklentiler, Yamalar... |
Gönderen: mehmet_ozturk
|
19 |
4373 |
||
|
|
Çeşitli Msn Programları Diğer kullanışlı MSN Messenger eklentileri, msn programları, msn webcam, msn winamp eklentisi, hayalet msn, webcam kaydetme, msn şifre bulucular, yardım, teknik destek... |
Gönderen: gurhan1978
|
83 |
4291 |
||
|
|
Msn Eklentiler & Programlar Messenger Plus, Messenger Discovery, StuffPlug-NG, DMsn ve Çeşitli Msn Programları... |
Gönderen: cinalper
|
43 |
2560 |
||
|
|
(0 üye, 1 ziyaretçi)Dinamik Görüntü Resimleri ve Avatarlar MSN Messenger için (dinamik) görüntü resimleri, msn dinamik görüntü resimleri arşivi, en yeni dinamik görüntü resimleri, dinamik görüntü resmi kullanımı teknik destek... |
Gönderen: elif_06
|
102 |
1918 |
||
|
|
Msn Skinleri MSN Messenger arayüzleri, msn skins, msn messenger 8 skins, msn messenger skins, msn arayüzleri, msn arşivi, arka plan resmi değiştirme, yardım, teknik destek... |
Gönderen: sacred17
|
90 |
2493 |
||
|
|
Arka Planlar MSN Messenger için (dinamik) arka planlar, msn dinamik arka planlar arşivi, en yeni dinamik arka planlar, msn messenger arka plan resimleri yardım, teknik destek... |
Gönderen: Elimiel
|
14 |
428 |
||
|
|
Msn Göz Kırpmalar (Winks) MSN Messenger ücretsiz göz kırpmalar, göz kırpmaları kullanımı hakkında teknik destek, winks, msn winks, free msn winks, msn göz kırpmalar arşivi, en yeni göz kırpmaları... |
Gönderen: unrivalled
|
20 |
1438 |
||
|
|
Msn İfadeleri (Emoticons) Hareketli ve hareketsiz MSN Messenger ifadeleri, msn ifadeler - emoticons - smilies kullanımı hakkında teknik destek, msn ifadeleri için ek programlar... |
Gönderen: unrivalled
|
109 |
1850 |
||
|
|
Msn Spaces Msn Spaces Yapımı Hakkındaki Gerekli Bilgiler... |
Gönderen: İMPARATOR55
|
20 |
901 |
||
|
|
Msn Nick Yapımı Birbirinden İlginç ve Değişik Nickler, Şekilli Nickler Bu Bölümde... |
Gönderen: sacred17
|
344 |
2948 |
||
| Bilgisayar Dünyası | ||||||
| Forum Adı | ||||||
|
|
Genel Yardım & Teknik Destek Hertürlü sorunuzu sorabileceğiniz bölüm |
Gönderen: Evo
|
79 |
287 |
||
|
|
İşletim Sistemleri Windows - Linux her türlü işletim sistemleri ile ilgili sorunlarınız ve paylaşımlarınız. |
Gönderen: haladag19
|
15 |
91 |
||
|
|
Network ve İnternet Network ve İnternet ile ilgili sorunlarınız ve paylaşımlarınız. |
Gönderen: bekirmutlu35
|
52 |
477 |
||
|
|
Donanım Donanımla ilgili sorunlarınız ve bilmek istedikleriniz |
Gönderen: mziya1234
|
86 |
264 |
||
| Program Merkezi | ||||||
| Forum Adı | ||||||
|
|
Programlar Bu Bölümde Programların Orjinal Sitelerinin Linklerini Vererek Paylaşım Yapabilirsiniz.Programların crackleri veya yamalarını paylaşmak yasaktır. (Her Türlü İllegal paylaşım yasaktır.) |
Gönderen: sungur_45
|
197 |
374 |
||
|
|
Resimli Program Anlatımı Çözülmesi zor anlaşılamayan kullanımını bilmediğiniz programlar hakkında resimli olarak bilgi edinebileceğiniz bölümümüz. |
Gönderen: parlament71
|
147 |
1879 |
||
| Webmaster / Web Dizayn Scriptler / Programlama Dilleri | ||||||
| Forum Adı | ||||||
|
|
Webmaster Bölümü Google, Msn, Yahoo arama motorları ile ilgili tüm gelişmeler. Alexa sıralamaları. Webmaster Bilgi Arşivi, Webmaster Paylaşımları |
Gönderen: Gondolin
|
4 |
4 |
||
|
|
PHP / ASP WeB SiSTeMLeRi Portalllar, Forum Sistemleri, Boardlar...
| |||||