TRForumcu | ForumTRForumcu CafeTRForumcu Cafe (Moderatörler: )Trforumcu Finallerde :)
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Trforumcu Finallerde :)
Cevaplar 14
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 589
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Trforumcu Finallerde :)  (Okunma Sayısı 589 defa)
badduck16
· ··^v´¯`×)©âNıM ßêNïM,©âNıM §êNïN(×´¯`v^·· ·
Forum Demirbaşı

Yer : SeSSiZLiKTeN
Forum Para : 1993.00 YTL
Karizma Puanı : 158
Teşekkür: Edilen: 9
Alınan: 65
Aç Kollarını Melankoli,Sar yine ve yeniden beni
E-Posta
« : 03 Haziran 2007, 22:36:02 »

trforumcu.com'un daimi üyeleri  internet sınavına girmek için sınav saatini bekliorduk!..

Aslı aplam zaten baştan kaybetmişti,Galatasaray maçı old.nu duyunca sınavı satıp maça koşturdu!

Kahkahaa Arkadaşımız kopyalarını hazırlamıştı bile!.. Çok Komik

Zavallı $ule'nin Çalışmaktan Canı Çıkmıştı,ama internet sınavı old.nu unutmuştu zavallıcak Smiley

badduck16,thunder,strax,onur ve mert(deniz) sınava hazırlıklı gelmişlerdi!

Thunder'ın kopya istemesini duymayınca kurşun darbesi alan ben ne yazık ki sınavı geçemedim!

benden aradığını bulamayan thunder(selim olacak adam Çok Komik )  direk zavallı  denize daldı,yazık kardeşime yaa!...

kesh'de içkili geldiği sınavı yarıda bırakmak zorunda kalanlardandı Sad zavallı kardeşim bea!..

Soruları düşünmekten bi anda yaşlanan Hiddenheart ise sınavı bitiremeden asıl sınava doğru yolculuğuna çıktı!

Zaten Sweetheartcnn kopya çekerken hocanın kızıp ona silah çekmesiyle hakkı rahmetine kavuşanların arasında idi!son çırpınışı zavallımın,belki hoca vurmaz die ellerini kaldırıor!..

Sınavda hiçbirşey yapamayan Shezofrenich ise ruh sağlığını kaybedip finalden bakırköy ruh ve sinir hastalıklarına terfi olmuştu!..

Sınavdan tek sağlam çıkmayı başaran kişi thunder ise doğal olarak sınavı kazanmıştı,çünkü artık ondan başka kimse olmadığından otomatikmen sınavı geçmişti!her ne kadar hile hurdayla da olsa,dizime bi kursun,Denizin vucudunda morluklar katarakta olsa sınavı kazanmıştı onu tebrik edioruz forumca arkadaşlar!...

inş finallerden sonra çook daha iileriyle karşınızda olacam!matematiğe çalışırken hazırladım ii olmamışsa da idare edin!

Sadece şaka amaçlı kusurum olduysa affola arkadaşlar!..

bu arada senaryo bana ait final sonrası daha iileri ile karşınıza gelecem Smiley Çok Komik

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Evo
**Aslım**
Yönetici
*

Yer : mysql
Forum Para : 7250.00 YTL
Karizma Puanı : 5517
Teşekkür: Edilen: 38
Alınan: 687
Herşey Rahat Yolunda (H)
« Yanıtla #1 : 03 Haziran 2007, 22:41:09 »

Teşekkürler Kardeşim Güzel Hazırlamışsın Emeğine Sağlık İnş. Gerçek Hayattada Finaller'den Yüzümüzün Akı ile Çıkar ve Kurtuluruz...

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

..e1
Kıdemli Üye

Yer : Turkey
Forum Para : 4806.00 YTL
Karizma Puanı : 133
Teşekkür: Edilen: 4
Alınan: 10
Kabullendik...
« Yanıtla #2 : 03 Haziran 2007, 22:41:17 »

Bilahare görüşücez bu konuyu seninle (:

Bu Sayfayı Paylaş

asigirl
Kıdemli Üye

Yer : türkiye
Forum Para : 14228.00 YTL
Karizma Puanı : 49
Teşekkür: Edilen: 241
Alınan: 13
« Yanıtla #3 : 03 Haziran 2007, 22:42:07 »

çok güzel olmuş arkadaşlarında kızıcan hiç sanmıyorum
emeğine sağlık  Smiley

Bu Sayfayı Paylaş

badduck16
· ··^v´¯`×)©âNıM ßêNïM,©âNıM §êNïN(×´¯`v^·· ·
Forum Demirbaşı

Yer : SeSSiZLiKTeN
Forum Para : 1993.00 YTL
Karizma Puanı : 158
Teşekkür: Edilen: 9
Alınan: 65
Aç Kollarını Melankoli,Sar yine ve yeniden beni
E-Posta
« Yanıtla #4 : 03 Haziran 2007, 22:43:39 »

daha kahkaha yorum yapmadı asi girl Çok Komik

Bu Sayfayı Paylaş

√нι∂∂єηнєαят√
кคlק tคภгıאค є๓คภєt
WebMaster

Forum Para : 3981.00 YTL
Karizma Puanı : 1125
Teşekkür: Edilen: 582
Alınan: 887
E-Posta
« Yanıtla #5 : 03 Haziran 2007, 22:44:40 »

allah seni nasıl biliosa öle yapsın...
nasıl yaşlandırmışsın beni öle Dayak Dayak Dayak

emeğine sağlıkk cnm Çok Komik

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
Tags: