badduck16
· ··^v´¯`×)©âNıM ßêNïM,©âNıM §êNïN(×´¯`v^·· ·
Aç Kollarını Melankoli,Sar yine ve yeniden beni
|
 |
« : 03 Haziran 2007, 22:36:02 » |
|

trforumcu.com'un daimi üyeleri internet sınavına girmek için sınav saatini bekliorduk!..

Aslı aplam zaten baştan kaybetmişti,Galatasaray maçı old.nu duyunca sınavı satıp maça koşturdu!

Kahkahaa Arkadaşımız kopyalarını hazırlamıştı bile!..

Zavallı $ule'nin Çalışmaktan Canı Çıkmıştı,ama internet sınavı old.nu unutmuştu zavallıcak 

badduck16,thunder,strax,onur ve mert(deniz) sınava hazırlıklı gelmişlerdi!

Thunder'ın kopya istemesini duymayınca kurşun darbesi alan ben ne yazık ki sınavı geçemedim!

benden aradığını bulamayan thunder(selim olacak adam ) direk zavallı denize daldı,yazık kardeşime yaa!...
 kesh'de içkili geldiği sınavı yarıda bırakmak zorunda kalanlardandı zavallı kardeşim bea!..

Soruları düşünmekten bi anda yaşlanan Hiddenheart ise sınavı bitiremeden asıl sınava doğru yolculuğuna çıktı!

Zaten Sweetheartcnn kopya çekerken hocanın kızıp ona silah çekmesiyle hakkı rahmetine kavuşanların arasında idi!son çırpınışı zavallımın,belki hoca vurmaz die ellerini kaldırıor!..

Sınavda hiçbirşey yapamayan Shezofrenich ise ruh sağlığını kaybedip finalden bakırköy ruh ve sinir hastalıklarına terfi olmuştu!..

Sınavdan tek sağlam çıkmayı başaran kişi thunder ise doğal olarak sınavı kazanmıştı,çünkü artık ondan başka kimse olmadığından otomatikmen sınavı geçmişti!her ne kadar hile hurdayla da olsa,dizime bi kursun,Denizin vucudunda morluklar katarakta olsa sınavı kazanmıştı onu tebrik edioruz forumca arkadaşlar!...
inş finallerden sonra çook daha iileriyle karşınızda olacam!matematiğe çalışırken hazırladım ii olmamışsa da idare edin!
Sadece şaka amaçlı kusurum olduysa affola arkadaşlar!..
bu arada senaryo bana ait final sonrası daha iileri ile karşınıza gelecem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
Teşekkürler Kardeşim Güzel Hazırlamışsın Emeğine Sağlık İnş. Gerçek Hayattada Finaller'den Yüzümüzün Akı ile Çıkar ve Kurtuluruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
Bilahare görüşücez bu konuyu seninle (: