|
 |
« : 08 Mart 2008, 19:45:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
albümü dinledim bir iki şarkısını çok beğendim tşklr...güneş paylaşımın için saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben en çok bay doğru ile aşk hiç bitmezi beğendim  onun dışında albüm bomba gibi bu kadını çok seviyorum :p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende süpriz ve aşk bitmezi beğendim gerçekten güzel bir albüm olmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Albümdeki tüm şarkıların sözleri  Aşk hiç bitmez
Aşk hiç bitmez derler yanlış Seven gözden düşer mi? Düşmez derler yanlış Kabullenmek zor oldu Bir göründü bir kayboldu Varsın kaybolsun
Onsuz günler.. geçmez derler yanlış Kader adam seçer mi? Seçmez derler yanlış Kabullenmek zor oldu içim yandı kül oldu Varsın kahrolsun
..yoksa ..yoksa ..dünya durdu mu yoksa? ..düştün mü yoksa? Bir özür borcun vardı O büyük gün geldi mi yoksa?
Sabrettim bekledim Hiç sorun etmedim Bunlar ykmaz beni Ben daha bitmedim aşkım
Ufak tefek ayaktayım hala hayaattayıııım [/QUOTE] Bay Doğru
Bir defa aşktan soğuyunca muhtemelen çok zor, Bir daha sevmek istemiyorsun. Hele senle aşk değil bu çok kurallı bir okul, Sevmedikçe kaytarıyorsun.
Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey sana kalmış, dünya istediğin kadarmış Yok mu bu işte bir yanlış, herkes ellerinden kaymış Yalnız tahtında otur dur o zaman.
Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey sana kalmış, dünya istediğin kadarmış Yok mu bu işte bir yanlış, herkes ellerinden kaymış Şimdi beni onlardan ayır o zaman.
Bir ara kendine gelince yalanı durdur, Aklındakinden kaçıyorsun. Sevdiğini söylemekte çok güzel huydur, Gecikince kayboluyorsun.
Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey sana kalmış, dünya istediğin kadarmış Yok mu bu işte bir yanlış, herkes ellerinden kaymış Yalnız tahtında otur dur o zaman.
Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey sana kalmış, dünya istediğin kadarmış Yok mu bu işte bir yanlış, herkes ellerinden kaymış Şimdi beni onlardan ayır o zaman. Süpriz
ne para da, ne pulda aklım hep sende yanımda ol yeter ,gözüm yok yükseklerde bikerecik vapura binip bi çay içsek martılara simit atıp biraz dertleşsek
bir kiprit çaksana ,çak çak çaksana yıldızlar kayarken ,bize bir dilek tutsana bir güzellik yapsana,ya ya yapsana elaleme inat kalkıp elimden tutsana
sürpriz adımızı göklere yazdırdım aşkıda arasına kondurdum üstüne yıldız çaktırdım sürpriz sürpriz sürpriz aşkım
adımızı göklere yazdırdım aşkıda arasına kondurdum üstüne yıldız çaktırdım sürpriz sürpriz sürpriz aşkım sürpriz aşkım sürpriz sürpriz sürpriz aşkım
ne para da, ne pulda aklım hep sende yanımda ol yeter ,gözüm yok yükseklerde bikerecik vapura binip bi çay içsek martılara simit atıp biraz dertleşsek
bir kiprit çaksana ,çak çak çaksana yıldızlar kayarken ,bize bir dilek tutsana bir güzellik yapsana,ya ya yapsana elaleme inat kalkıp elimden tutsana
sürpriz adımızı göklere yazdırdım aşkıda arasına kondurdum üstüne yıldız çaktırdım sürpriz sürpriz sürpriz aşkım
adımızı göklere yazdırdım aşkıda arasına kondurdum üstüne yıldız çaktırdım sürpriz sürpriz sürpriz aşkım sürpriz aşkım sürpriz sürpriz sürpriz aşkım
adımızı göklere yazdırdım aşkıda arasına kondurdum üstüne yıldız çaktırdım sürpriz sürpriz sürpriz aşkım sürpriz aşkım sürpriz sürpriz sürpriz aşkım Ya Ölümsün Ya Düğün
yılmadım tükenmedim yorulmadan hep bekledim ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın gece gündüz dua ettim
yılmadım tükenmedim yorulmadan hep bekledim ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın gece gündüz dua ettim
bu ceza ,bu hükmün sonu nereye dayanmaz yüreğim belki seneye bu ceza ,bu hükmün sonu nereye dayanmaz yüreğim belki seneye
o zaman ya benimsin ya elin nolur söyle, nolur söyle offfff o zaman ya ölümsün ya düğün ya ateşsin ya külüm ya yüzüm ol ya hüznüm
bu ceza ,bu hükmün sonu nereye dayanmaz yüreğim belki seneye bu ceza ,bu hükmün sonu nereye dayanmaz yüreğim belki seneye
o zaman nolur dinle, nolur dinle
o zaman ya ateşsin ya külüm ya ölümsün ya düğün ya yüzümsün ya güzüm ama ne olur dinle
o zaman ya benimsin ya elin nolur söyle, nolur söyle offfff o zaman ya ölümsün ya düğün ya ateşsin ya külüm ya yüzüm ol ya hüznüm[/QUOTE] Masal sen hayatımda yokken bihayli renksizdim sen hayatımda yokken bihayli renksizdim düşlerden maviler sarılıp giyinirdim vardın ama uzaktaydın tanımaz bilmezdin aşk aşkına adanmış şarkılar söylerdim
zoru bulamadım isyan etmedim biliyordum biyerlerdeydin hesap sormadım merak etmedim haklıydım sonunda geldin
hangi bahardan aldın kokunu hangi masal anlatır seni hangi film heyecanlandırır o gülüşün kadar beni
hangi bahardan aldın kokunu hangi masal anlatır seni hangi film heyecanlandırır o gülüşün kadar beni
sen hayatımda yokken bihayli renksizdim sen hayatımda yokken bihayli renksizdim düşlerden maviler sarılıp giyinirdim vardın ama uzaktaydın tanımaz bilmezdin aşk aşkına adanmış şarkılar söylerdim
zoru bulamadım isyan etmedim biliyordum biyerlerdeydin hesap sormadım merak etmedim haklıydım sonunda geldin
hangi bahardan aldın kokunu hangi masal anlatır seni hangi film heyecanlandırır o gülüşün kadar beni Yonca Bahçesi
rüyamda kendimi yonca bahçesinde koşarken gördüm çocukluğuma geri dönmek istedim saçımı ördüm ne yük vardı omuzlarımda ne derdim oyundan başka ne kadar güzeldi çocukluğum aslında çocuktum büyüdüm büyüdükçe kendime duvarlar ördüm o kadar yoruldum ki bazen durmadan yürüdüm
hiç bi kalpte kalamam içinde iyilik yoksa beklemeden giderim kalbim git diyorsa ben küsmem hayata başkaları küsüyorsa bigün ışıklar banada yanacak nasıl olsa
hiç bi kalpte kalamam içinde iyilik yoksa beklemeden giderim kalbim git diyorsa ben küsmem hayata başkaları küsüyorsa bigün ışıklar banada yanacak nasıl olsa
rüyağımda kendimi yonca bahçesinde koşarken gördüm çocukluğuma geri dönmek istedim saçımı ördüm ne yük vardı omuzlarımda ne derdim oyundan başka ne kadar güzeldi çocukluğum aslında çocuktum büyüdüm büyüdükçe kendime duvarlar ördüm o kadar yoruldum ki bazen durmadan yürüdüm
hiç bi kalpte kalamam içinde iyilik yoksa beklemeden giderim kalbim git diyorsa ben küsmem hayata başkaları küsüyorsa bigün ışıklar banada yanacak nasıl olsa Güçlü Kadın Seninle başladıysa herşey, sensiz hiç biter mi Senin olmadığın dünya, kendi kendine döner mi Vakit geldi diyorsun, inanırım sahiden mi Yalnız düşlediğin dünya, kazanılmış zafer mi?
İsterdim yüzündeki çizgilerin herbiri benimle olsun. Sen de biliyorsun.
Yanımda kal diye yalvarmıyorum ama gidersen çok kırılırım Üzülürüm elbet bir iz kalır ama hayata sıkı sıkı sarılırım Kendime hiç güvenim olmasa, oturur sana yalvarırım Yanlış anlama ama aslında ben çok güçlü bir kadınım. Masum
sevemedim bu gidişi düşünmedim üçü beşi sebebini anladım aşk, doğuştan kısmet işi dışarısı hayin dolu bana lazım içidışı masum çok masum masum çok masum ,masum çok masum ,masum çok masum
kara kara düşünüp aklımımı yitireyim bunalmışım bide şimdi kendimimi bitireyim , dışarısı hayin dolu bana lazım içidışı masum çok masum,masum çok masum
yok aradım taradım yine de yok anlaşıldı bu aşk bu senede yok kabul etmeliyim, kabul etmeliyim ufacık bir ümit bile yooook
yok oyaladım kalbimi yine yok kovaladım şansımı yine yok kabul etmeliyim ,kabul etmeliyim ufacık bir ümit bile yooook
sevemedim bu gidişi düşünmedim üçü beşi sebebini anladım aşk, doğuştan kısmet işi dışarısı hayin dolu bana lazım içidışı masum çok masum masum çok masum, masum çok masum ,masum çok masum
kara kara düşünüp aklımımı yitireyim bunalmışım bide şimdi kendimimi bitireyim , dışarısı hayin dolu bana lazım içidışı masum çok masum,masum çok masum
yok aradım taradım yine de yok anlaşıldı bu aşk bu senede yok kabul etmeliyim, kabul etmeliyim ufacık bir ümit bile yok
yok oyaladım kalbimi yine yok kovaladım şansımı yine yok kabul etmeliyim ,kabul etmeliyim ufacık bir ümit bile yooook Milat
kararlıyım seni bu kez tamamen hayatımdan çıkartmaya kararlıyım sana ait senin olan ne varsa bir gecede yakmaya yoruldum dağılan hayallerini toplamaktan fazlasıyla yorgunum bir hayalpereste aşık olmaktan
ooofffff
ister kapıyı çarp git ,ister kal feryad et bugün ayrılıyoruz birtek, bunu kabul et ister kapıyı çarp git ister kal feryad et yalnız geçen bugünü istersen milat kabul et bensiz geçen bugünü istersen milat kabul et
kararlıyım seni bu kez tamamen hayatımdan çıkartmaya kararlıyım sana ait senin olan ne varsa bir gecede yakmaya yoruldum dağılan hayallerini toplamaktan fazlasıyla yorgunum bir hayalpereste aşık olmaktan
ooofffff
ister kapıyı çarp git ,ister kal feryad et bugün ayrılıyoruz birtek, bunu kabul et ister kapıyı çarp git ister kal feryad et yalnız geçen bugünü istersen milat kabul et bensiz geçen bugünü istersen milat kabul et
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzel bir albüm olmuş.. bende çok beğendim.. ellerne sağlık güneş (: