|
 |
« : 27 Şubat 2007, 14:53:08 » |
|
YANİ Kimsenin kimse üzerinde ipoteği yok, özgürsün Ama bana bir gerekçe söyle, yerini bulsun düşündürsün Bir hatam mı, bir kusurum mu var? Ya da herhangi bir ihmalim? Bir iş karıştırıyorsun sen yok başka ihtimalin Yani hakikaten mi gidiyorsun? Kısmet bu kadar mı diyorsun? Yani bir de görüyorsun Yani anlayamadım ki Yine de sana kızamadım ki Sen böyle istiyorsun Yani, yani hiç acıman yok,iştahın ne kadar çok Yaşamak istiyorsun Ben zannetmiştim ki beraber yaşlanırız İpler bizde değil ki niye telaşlanırız Hem çok üzgünüm, hem çağırıyor hayat Başka çaremiz mi yok? Biz de yeniden başlarız Yani hakikaten mi gidiyorsun? Kısmet bu kadar mı diyorsun? Yani bir de görüyorsun, yani
Söz :Sezen Aksu Müzik: Sezen Aksu Düzenleme : Taşkın Sabah
MIŞ GİBİ Sevdin mi kendine göre? Benden birşey anladın mı? Kızdın mı çekip gittim diye? Yoksa inanmadın mı? Ben bütün kalbimle inanırırm Ölüme yatsam aşka uyanırım İlet tutar yanı olsa dayanırım O kadar çok oynamadım ki çocukken
Senin o tükenmeyen hiddetinden Yargısız hükmünün şiddetinden Verdiğin ayrılık müddetinden anladım Mümkün değil bu yüzden
Bir daha bu ateşi yakmam Giderken ardıma bakmam Kapısına kilit vururum umudumun Ben mış gibi yapamam
Söz :Sezen Aksu Müzik: Sezen Aksu Düzenleme : Taşkın Sabah
AMOR Elele göz göze diz dize aşk yaşanınca Derken bir şeyler ters gitmeye başlayınca Üstüne üstelik el üstünde tutunca o zaman aşk harbolur Elele göz göze diz dize aşk yaşanınca Sudan sebepten kavgalar başlayınca Şarkılar ince ince dokununca O zaman aşk harbolur
Bak senden ayrılınca Kalp uykuya dalınca Aşk gözlerini kapatınca Ninni de gönlüm ninni Amor Amor Amor
Söz :Şehrazat Müzik: Şehrazat Düzenleme : Emre Irmak
BELKİ
Benimde kendime göre bir kaç sözüm var Benimde kendime göre bir görüşüm var Benimde kendime göre sorularım var Benimde kendime göre cevaplarım var
Belki ben değilim aradığını sandığın Belki ben değilim tanıdığını sandığın Belki bir zamanlama hatası Belki de bu yüzden aşığız
Benimde kendime göre savaşlarım var Benimde kendime göre barışlarım var Benimde kendime göre kayıplarım var Benimde kendime göre kazançlarım var
Belki ben değilim aradığını sandığın Belki ben değilim tanıdığını sandığın Belki bir zamanlama hatası Belki de bu yüzden aşığız
Söz:Şehrazat Müzik:Şehrazat Düzenleme:Emre Irmak
BEN OLSAYDIM
Ne kadar insafsız ne kadar imkansız bir ask oyunu bu Herşeyin doğru mu sen misin adalet ey allahın kulu Ne kadar hayırsız ne kadar yalancı bir ask oyunu bu Bana yaptıklarından sonra rahat uyudun mu?
Ben olsaydım kendimi karalara bağlar Deli yüreğimi dağlar dayanamam ağlardım Ben olsaydım katlanırdım bos yere Harcanırdım belki de bize hiç dokunmazdım Yerinde AH BEN OLSAYDIM!!!!
Söz:Metin Özülkü Müzşk:Metin Özülkü Düzenleme:Taşkın Sabah
LAY LA LAY LALAY Kaç kurtul bakalım aşkımdan,istediğin yere gir Kimle konuşsan kime dokunsan beni bulacaksın Yatağına yattığın an düşüncelerin beni çağıracak Uykuya daldığında rüyaların bana uyanacak
Aşk bir yarış aramızda,ödül mutluluk Hiç farketmez,sen ya da ben kazanmalıyız Lay la lay Lalay ben güneş sen ay Annem de seviniyor Hahahahahay gerçek bir prens dizlerimde uyuyor
Hem öğretmenim,hem öğrencinim, akıllınım delini Kalbine açan kırmızı GÜLBENİM Senin tek ilaçın benim Çok acı çekip belli etmedim,düşmana dosta Her gecem düğün,her gün ilk günüm Aşkımın gözü kara
Söz :Yıldız Tilbe Müzik: Yıldız Tilbe Düzenleme : Taşkın Sabah
AŞKSIN SEN Sen şu içindekileri yüreklice bağırabilseydin Gururunla cesaretine eşit durabilseydin Öyle yol alırdık ki inan Öyle temize çıkardı ki bu can
Bazen dönülmez kararlar almaya çok yakında duruyorsam Anla anla aşksın sen Cansın sen Uykusuzluğum dalgınlığım hep bu yüzden Aşksın sen, cansın sen
Söz :Yalın Müzik: Yalın Düzenleme : Taşkın Sabah
OLTA
Günler oldu göremedim Bu kadar ihmale gelemedim Seni bana düşkün bilirdim Duygusal krizdeyim Şaşıyorum bu ben miyim Kaderimi seveyim gel O güzel günleri getir bana dünleri Yakarız bugünleri gel
Çay demledim gel içelim Evdekileri sepetledim
Oltaya gelebilirim Ağına düşebilirim İdare edebilirim oohhh Sensiz çuvallarım Ruh gibi dolaşırım Yataklara yapışırım gel
Bu kadar kasma kendini Dertlere kiracı etme beni Dinle ricamı lütfenimi Duygusal krizdeyim Şaşıyorum bu ben miyim Kaderimi seveyim gel O güzel günleri getir bana dünleri Yakarız bugünleri gel
Yaz gununde kış gibiyim Sen iyisen bnde iyiyim Oltaya gelebilirim Ağına düşebilirim İdare edebilirim oohhh Sensiz çuvallarım Ruh gibi dolaşırım Yataklara yapışırım gel
Söz:Nazan Öncel Müzik:Nazan Öncel Düzenleme:Tufan Taş
NİHAYET
Hayallerim nerede,sen neredesin Senin derdin başka benimki başka Her ömür görüyor bir ay tutulması El ele tutunup anlar mı yok be Aşığım gönül bu nazı çeker mi zor be
Çok güvendiğin birgün gelir ve sallar ellerini nihayet Yazılmışsa kader bundan ibaret
Kalanları zamanla unut çare yok Bilmem kalanı var mı merak içindeyim Her ömür bir vurgun bilir geçmişte Vurulan yerde güller biter mi yok be Aşığım gönül bu nazı çeker mi zor be
Çok güvendiğin bir gün gelir ve sallar ellerini nihayet Yazılmışsa kader bundan ibaret
Söz:Alper & Fettah Müzik:Alper & Fettah Düzenleme:Taşkın Sabah
BU GECE
Bulutlar agladı bugün sevinçten Korkmadım ıslandım inan yürekten Müjdeler aldım gülden çiçekten Sizinle aska geldim bu gece
Dünya gözlerimde aska boyandı Gönlümde bir çosku sevda uyandı İçimdeki filizler boylandı Sizinle aşka geldim bu gece
Bu gece ellerim göğe dokundu Bu gece yıldızlar avcuma doldu Bu gece gülde bülbüle kavustu Sizinle aşka geldim bu gece
Söz:Zenfira Aliskizi Müzik:Zenfira Aliskizi Düzenleme:Cabbar Musayev
BİLE BİLE
Bir gidiş treniyle başlar yolculuk Dönmek istediğim bir adres mi varmış Acısam kalbime acıtmıyor diye Özlem de eskimiş özletmiyor bile
Hızlı hızlı çıkalım şu merdivenleri Eteğimden yapraklar dökülüversin Ne ağlatan bi sema ne ağlayan gözlerim Hatta eteğim bile olmayı versin
Bile bile bile bile bilendik işte Güç olduk öfkelendik Suç olduk tövbelendik İnsan olduğumuzu duymadık bile
Bile bile bile bile bilendik işte Güç olduk öfkelendik Suç olduk tövbelendik İnsan olduğumuzu bilmedik bile
Söz:Mete Özgencil Müzik:Mete Özgencil Düzenleme:Taşkın Sabah
|
|
|
|
|
|
Etiketler:
Gülben Ergen__''2006'' Albümü ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü indir ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü download ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü yükle ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü şarkı sözü ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü program ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü yeni ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü msn ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü ifadeleri ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü mp3 ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü sözleri ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü resimleri ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü resim ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü videosu ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü kaydet ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü bedava ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü fotoğrafları ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü albümü ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü full ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü videoları ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü video ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü free ,
Gülben Ergen__''2006'' Albümü forum
___***___***___***___***___***___***___***___***___***___ Y@L@Nl@m@k Ve ReDdEtMeK !Ç!N oKuM@ !n@nM@K vE hErŞeY! K@BuLlEnMeK !Ç!NdE oKuM@ KoNuŞm@k Ve NuTuK çEkMeK !ç!nDe oKuM@ T@RtM@K kIy@sL@M@K vE dÜşÜnMeK !Ç!N oKu... ___***___***___***___***___***___***___***___***___***___
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
tşklr..paylaşım için arkadaşım
|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
yalnızlık parçasını çok severim  paylaşımın için teşk cnm 
|
|
|
|
|
|