|
|
Leman sam - Ayrılığa Dayanamam
Hep bir seyi unutmus gibi , gülü dalda kurutmus gibi
Yeni yetme çocukmus gibi ,
Öyle gezerim , öyle gezerim
Ayriliga dayanamam
Hep bir seyi unutmus gibi , gülü dalda kurutmus gibi
Yeni yetme çocukmus gibi ,
Ayriliga dayanamam
aglarim için için , dertlerim biçim biçim
hepsi basim üstüne lakin ayriliga dayanamam
Yolu buldum izi kaybettim , ben oldum bizi kaybettim
Esasta gizi kaybettim ,
Ayriliga dayanamam
Yolu buldum izi kaybettim , ben oldum bizi kaybettim
Esasta gizi kaybettim ,
Ayriliga dayanamam
nakarat X 2
Ayriliga dayanamam , ayriliga dayanamam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Leman Sam - Sorgu
Ağaçlar bir sabah sessizliğinde Önce güneşe durdular Yapraklarında kahır, filizlerinde sabır Doğrulup ağır ağır kesenlerini vurdular
Balıklar bir sabah sessizliğinde Önce karaya vurdular Yüreklerinde kahır, ciğerlerinde sülfür Doğrulup ağır ağır tirolcüleri vurdular
Martılar bir sabah sessizliğinde Önce ziftlere bulandılar Kanatlarında kahır, gagalarında zehir Doğrulup ağır ağır, kirletenleri vurdular
Çocoklar bir sabah sessizliğinde Önce tarihe durdular Omuzkarında kahır, yaşamları ya sabır Doğrulup ağır ağır, vuranlarını sordular
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leman Sam - Kavak Yelleri
Biz dalın üzümüyüz aslında Birimiz şişede şarap Birimiz kadehte şampanya İkimiz ömür boyu çakır keyif
Başımızda kavak yelleri esiyormuş, essin Adam sen de kayfimiz yerinde La, la, la
Biz bir dağın bulutuyuz aslında İçimiz buselik Dışımız hüzünler içinde İkimiz ömür boyu birlikte
Biz bir günün gecesiyiz aslında Özümüz gökteki yıldızlar Sözümüz sevmeler üstüne Hepimiz ömür boyu sevdalı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leman Sam - Eski Fotoğraflar
Bir fincan kahvenin kırk yıllık hatırı Elbet var demiş büyükler Sulanmış akşam üstü bahçelerinde Dostluk kokan kahveler içmişler Arıyorum nerde o bahçeler Dostluk dumanıyla tütsülü geceler Kaybetmeyin o fotoğrafları Kaybolan dünümün son yadigarları Yok artık her gün son seferde geçerken Tüm yalıları selamlayan kaptan Ya da ince bir tebessümle balıkçıdan Küçücük paketini alan madam Ah çok mu zor karşıki komşuya Serin sabahlarda bir günaydın demek Ah çok mu zor eve dünüşlerde Yoldan geçenlere iyi akşamlar demek Karanlıkta kaybolmuşsa eğer zaman Yoksa aşk için konuşmaya bir an Utanırsam eğer bir gün ağlamaktan Düş olup akarım camlardan Arıyorum nerde o bahçeler Dostluk dumanıyla tütsülü geceler Kaybetmeyin o fotoğrafları Kaybolan dünümün son yadigarları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leman Sam - Ayrılık
Fikrimden geceler yatabilmirem Bu fikri başımdan atabilmirem Tekrar Neyleyim ki sene çatabilmirem Ayrılık ayrılıK aman ayrılık Herbir dertten ala yaman ayrılık Tekrar
Uzundur hicrimden kara geceler Bilmirem ben geldim hara geceler Tekrar Buruktur hicrimden kara geceler Ayrılık ayrılıK aman ayrılık Herbir dertten ala yaman ayrılık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|