|
|
 |
« : 09 Haziran 2008, 13:17:37 » |
|

serdar ortaç "nefes" şarkı listesi:
1. Şeytan 2. heyecan 3. düşman 4. bataklık 5. ayrı gitme 6. ayrılmam 7. nefes 8. bu da geçer 9. hadi Çal 10. darmadağın 11. Çık git 12. gram
13. full İhtişam 14. sana değmez 15. başıma bela 16. yokluğunda
serdar ortaç ayrı gitme şarkı sözü 2008
hiç günah işledinmi,çözümü denedinmi suçumu kabul ettim,darısı başıma adımı yazacaklar,bizi ayıracaklar kuyumu kazacaklar,darısı başına, söyle düşmanlara,uslu olsunlar bana vuracağına,güçlü olsunlar töreyi kabul edip,suçu olsunlar, kaderim ellerinde aşkın kazanması için,ayrı gitme bu kuru göz yaşı için ,ayrı gitme saçının tanesi bile,güneşten parlak, beni karanlığa itme senin de yüreğin vardı,doğduğunda söyle kim aklını aldı,solduğunda başına talihin kuşu konduğunda, beni uzaklara itme.
sultana sıra bende.niye kor adama niye zor ucuz olmak, niye ayrılığa köşeden sebep olmak, hani aşk kutsaldı,yasaldı. hani yaşanan gerçek tek masalda, günah da gizledin ayrılığı, yalandan dolandan bıktım oyundan, kalbime her kamçı da ucunda sen, sana haberim var. vazgeçtim seni sevmekten.işte muhabbet, sen sabaha kadargezerken iyiydi. o harabe beni sana över gibi yapıp, kendini sana satarken iyiydi. arkamdan atarken,dost dediğin yılanlar kuyumu kazarken iyiydi. kaderin akışı değişti.ne kadar ağlasan gitme kal desen de gidiyorum ben iyi mi
--------------------------------------------------------------------------------
serdar ortaç ayrılmam şarkı sözü 2008
gururla harcadım elimde kalanı, Çiçekler aldım sarmadı yaramı, acı bile kendine getiriyor adamı, bir dikili ağacım yok. İyileri yakacak,kötülere bakacak, daha iyi çıktımı,beni bile satacak, yolun ötesinden yüreğime akacak, aşka inancım yok. acıları tatmam gerek açığı kapatmam gerek kopunca senden,en hoş yerinden İki göbekatmam gerek ne tende duygu,ne de biraz uyku yürek de lazım çok nazara inandım,büyüye inancım yok. ayrılmam hadi kov beni yüreğinden hiçbir yere terk etmem seni zar zor buldum ben aşktan vazgeçmek yok
--------------------------------------------------------------------------------
serdar ortaç bataklık şarkı sözü 2008
bir sözünle zevke geldim, seni karşılıksız sevdim biraz anlayışlı olsan ,nerde dokunur mu kalbe susmak, senin her şeyin konuşmak biraz elverişli olsan ,nerde Çıkıyorsun olamaz diyorsun, İki kalp bir evde hümanist olsun, basit olsun, ne kalır ki elde yeter artık,aşksız bıraktık sabotaj bazında bu da ders olsun, magazinsel aşktan flaşlar, eziyet bazında.
hiç kendime gelemem, bu düzende yürüyemem gece tek nefes alamam,almasın beni yormasın senin aşkına üyeyim,hadi gel bir delireyim bu bataklığa batamam, batmasın,çok uzatmasın.
serdar ortaç darmadağın şarkı sözü 2008
sana bir soru var dilimin ucunda gidecek yeri var sonu başucunda gözünün içine bakıp ocağında yana yana tutuşuyorum seviyor gidiyor bilebile insan geliyor başına neye inanırsan bu durum düzelir sabah uyanırsan diye diye seviniyorum. yaban ellerde gül alışmıyor bana en yakınım bile karışmıyor Şeytanla güneş hiç barışmıyor haddin mi ki beni durdur yordun beni esaslı sevişmeden hoyrat yüreğin daha gelişmeden bir kaç gün evvel ki görüşmeden bıktın mı beni durdur bebeğim olacak, aklım kalacak insan sensin sen her gece gördüğüm en güzel armağanım, sustun mu konuş ya da sevdiğini, dile gel söyle, bak yalvarıyor yüreğim darmadağın
serdar ortaç hadi çal giderken kapımı şarkı sözü 2008
İkimiz için aynı bedende bir ufak deli kalp diyecekler kimi gün atacak kimi gün batacak yapayalnız... sabah üstünü örtmediğimde , saçını sevip aşk dediğimde geceler kopacak yeniden doğacak günahlarsız seni öptüğüm ilk gece bahçede yüreğim duruyor orda öylece hadi git getir ağlayınca otur yanıma...
denedim yetecek mi ki sabrımız bitecek mi gönüldeki kahrımız.. hadi ben bi hata yapıp ayrılmayı seçtim sen yapma..
hadi Çal giderken kapımı nefes aldığım süre seninim kapadım bütün yollarımı bebeğim gülün serserinim
hadi Çal giderken kapımı nefes aldığım süre seninim kapadım bütün yollarımı bebeğim gülün serserinim...
İkimiz için aynı bedende bir ufak deli kalp diyecekler kimi gün atacak kimi gün batacak yapayalnız... sabah üstünü örtmediğimde , saçını sevip aşk dediğimde geceler kopacak yeniden doğacak günahlarsız seni öptüğüm ilk gece bahçede yüreğim duruyorda öylece hadi git getir ağlayınca otur yanıma...
denedim yetecek mi ki sabrımız bitecek mi gönüldeki kahrımız.. hadi ben bi hata yapıp ayrılmayı seçtim sen yapma..
hadi Çal giderken kapımı nefes aldığım süre seninim kapadım bütün yollarımı bebeğim gülün serserinim
serdar ortaç heyecan şarkı sözü 2008
yillar önce rastladim aska mutelif yerlerden yürütüp canim cekti gördügüm anda o'da tesadüf.. birlirmiydim ayrilacagimi? hüzün kadar sarsilacagimi? daldan dala savrulacagimi? o'da tesadüf!
deliler gibi yaniyorum yuvadan ucup gidiyorum yasimiz neden büyük ama seni adim adim sayip seviyorum? heycandan ismini bile kazidim bitik yüregime senin ask diyen o diline bile doyamadim telaslaniyorum
heycandan her gece hayalini unutursam aglama unut beni bebegim hayatta yok senin gibi bulamam dedim bulamadim!! aradim seni cikip sokaklara isyanim sana degil tüm asklara geceden icip icip sabahlara cikamam dedim cikamadim..
serdar ortaç sana değmez şarkı sözü 2008
sen beni ömründe bir an sevseydin benden sana dert olmaz bunu bil nasıl güllerin pembe dilleri varsa senin gülden bedenin var bunu bil verdiğin en mükemmel aşk ızdırabım boş yere etme şikayet tutar ahım bir kere insan yerine koy aşkımı sevdim anlatamadım
sana değmez.. bu sitemler sana değmez kalbime bir hançer sapla vur gitsin beni aldattın bunu bile bile kahrettin sana kızmıyorum sana son sözüm... unut gitsin
serdar ortaç başıma bela şarkı sözü 2008
teninin kokusu,her an acı veriyor adama, canımın dokusu,sen de yüzünü çevirme bana. yanarım içime,yine dert olur gidişin. saymadım bilerek,aşkımı kaçıncı terkedişin acıları hissetmeyi, bilirim yürek tüketmeyi, sustukça önümde eğilmeyi, kabul et beni yorma diyor.
başıma bela ediyor,yüreği heba ediyor, her acıya kandı yürek,canıma mı kast ediyor yüzümü bu son görüşün,tenimi bu son öpüşün, İkimizi son bölüşün,bu da beni mahvediyor
serdar ortaç bu da geçer şarkı sözü 2008
köşesini kırdığın yüreğimi yaktılar İçine hapsolduğum vicdanıma taktılar gün olur her şey geçer hayat hep aşkı seçer bana felek dert olur İçime attım geçer. bir yağmurum,uzakta durun kaybolmayan bir aşkım var hiç korkmadan yürekten vurun taştan da sert bir kalbim var bana bu da geçer de,geçebilirim. hayat onu çeker de ,çekebilirim umarım bu ayrılık sonumuz olur, yaşa göre geçer de geçebilirim.
serdar ortaç çık git şarkı sözü 2008
farkındayım sevmez gönül rüyada sen uyurken eşsiz meleklerdendin. sana kandığım günden beri aslında nefes aldığım gerçek hayatım sendin. sonunu görmeden karşılıksız çok zor adını istersen koy, ya da yüreksiz git. saf ve masum kalmayı kaybetmektense, ve bu kadar gönlümde, büyümeden çek git. Çık git bu gün kalbimden Çık git sebepsiz dönme. bıktım yürek harbinden, hal kalmadı gönlümde. hiç bir kaderde yazmaz, gönderdiğin sürgün. insan sevince gülmek ister, bense yaş gördüm.
|