|| AdidaS ||
KUşadası Davutlardan Selam YArın Didimden Selam
|
 |
« : 12 Mayıs 2007, 21:28:37 » |
|
Arkadaşlar Müthiş TÜrkiyemizin UNutulmaz Türk Sanat Müsikisi şarkı sözleri ben bu kadar bulabildim başka
bulan arkadaşlar eklesin.
Affetmem asla seni (Ateş olup yaksan da)
Ateş olup yaksan da Gonca güller taksan da Ahu olup baksan da Affetmem asla seni
Som altından taç olsan Aşkıma muhtaç olsan Derdime ilaç olsan Affetmem asla seni
Yakut yüklü dal olsan Al ipekten şal olsan Peteklerde bal olsan Affetmem asla seni
Şarkı olsan dillerde Gonca olsan güllerde Leyla olsan çöllerde Affetmem asla seni
Som altından taç olsan Aşkıma muhtaç olsan Derdime ilaç olsan Affetmem asla seni
Yakut yüklü dal olsan Al ipekten şal olsan Peteklerde bal olsan Affetmem asla seni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|| AdidaS ||
|
Ağlamakla inlemekle ömrüm gelip geçiyor
Ağlamakla inlemekle ömrüm gelip geçiyor Devâsı yok, garib gönlüm günden güne eriyor Feryâdıma efgaanıma kimse bir ses vermiyor Devâsı yok, garib gönlüm günden güne eriyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|| AdidaS ||
|
Ağlar gezerim sâhili, sanki benimlesin
Ağlar gezerim sâhili, sanki benimlesin Ayda yüzün, geceyi öpen sularda sesin Bilmek istemem şimdi, nerede, nasıl, kiminlesin Dünyâ gözümde değil, çünkü sen gönlümdesin
Anla artık, anla beni (Son mektup)
Anla artık, anla beni Unut bütün geçenleri Bitsin herşey bütün aşkın, bunu senden istiyorum Son mektubu yazarken ben saadetler diliyorum
Biliyorum ayıracak bu son mektup ikimizi Bu son mektup koparacak yıllar süren sevgimizi Bitsin herşey bütün aşkın, bunu senden istiyorum Son mektubu yazarken ben saadetler diliyorum
Üzülsen de artık yeter Gelmez güzel günler geri Bitsin herşey bütün aşkın, bunu senden istiyorum Son mektubu yazarken ben saadetler diliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|| AdidaS ||
|
Anladım sevmeyeceksin beni sen nazlı çiçek
Anladım sevmeyeceksin beni sen nazlı çiçek Hasta gönlüm yine hicrânını yalnız çekecek Bil ki rûhum seni çılgınca severken ölecek Yine sensin beni bir lâhza şifâyâb edecek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|| AdidaS ||
|
Artık bu solan bahçede bülbüllere yer yok
Artık bu solan bahçede bülbüllere yer yok Bir yer ki, sevenler, sevilenlerden haber yok Bezminde kadeh kırdığımız sevgililer yok Bir yer ki, sevenler, sevilenlerden haber yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|| AdidaS ||
|
Aşkı seninle tattı, hicrânla yandı gönül
Aşkı seninle tattı, hicrânla yandı gönül Evvel coştu taştı da şimdi uslandı gönül Cevri safâya kattı, hayli aldandı gönül Evvel coştu taştı da şimdi uslandı gönül
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|