|
|
Aşkın susuz bağında pınar gibi çağlarım
Aşkın susuz bağında Pınar gibi çağlarım Ceylan oldum dağında Gezer gezer ağlarım
Dağlar taşlar aşa aşa Sordum onu uçan kuşa Çekilirmiş gelen başa Yüreğimi dağlarım
Gözlerimde melali var Neye baksam hayali var Kavuşmak ihtimali var Ümmidimi bağlarım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Avuçlarımda hâlâ sıcaklığın var
Avuçlarımda hâlâ sıcaklığın var, inan "Unuttum" dese dilim, yalan, billâhi yalan Hasretindir içimde hep alev alev yanan "Unuttum" dese dilim, yalan, billâhi yalan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayrıldı gönül şimdi yine bir tek eşinden
Ayrıldı gönül şimdi yine bir tek eşinden Bulmakta teselli batan akşam güneşinden Alnımdaki hattı yaşımın matemi sanma Her çizgi açıldı acı hicran ateşinden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayrılmak ne kadar zor, unutulmak çok acı
Ayrılmak ne kadar zor, unutulmak çok acı Dün gülen bakışların bugün bana yabancı Bu kadar zâlim olma bu mahzûn kalbe karşı Dün gülen bakışların bugün bana yabancı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahâr bitti, güz bitti; artık bülbül ötmüyor
Bahâr bitti, güz bitti Artık bülbül ötmüyor Yâre tel çekem dedim Tel derdim iletmiyor
Yollar kapandı kardan Turna gelmez diyârdan Haber çıkmadı yârdan Bu ayrılık bitmiyor
Derdim çok, dermanım yok Cânân çok, cânânım yok Onsuz adım sanım yok Teselli kâr etmiyor
Bahâr yeşil gözüydü Bülbül tatlı sözüydü Gonca pembe yüzüydü Hayâlimden gitmiyor
Ayrılık deniz gibi Ölü bir beniz gibi Uzayanbir iz gibi Bitmiyor, âh, bitmiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bakışı çağırır beni uzaktan
Bakışı çağırır beni uzaktan Varınca çatılır kaşlar nedendir? Bir yandan hoşlanır azarlamaktan Bir yanda gözünde yaşlar nedendir?
Derindir alnımda gurbet çizgisi Değişmez diyorlar bahtın yazgısı Gönlümün içinde var ki bir sızı Her akşam yeniden başlar nedendir?
Hasreti bağlayıp sazın teline Yıllardır çıkmışım gurbet eline Düşmüşüm bu yüzden elin diline Üstelik yar beni taşlar nedendir?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|