|
|
 |
« : 27 Şubat 2008, 01:14:22 » |
|
Faakin’ Beatz Vol. 1’in ardından, serinin devamı Faakin’ Beatz! Vol.2’yi sizlere sunan Dakii ve Gerilla, bu sefer Faakin’ Beatz Vol. 1’den biraz daha farklı bir albümle karşınızda. Albümün başından sonuna kadar farklı iki tür üzerine yoğunlaşılmış. En başta hareketli ve oldschool beatlerle Dakii, albümün diğer yarısında da Gerilla albümü melankolik ve duygusal bir havaya bürüyor. Ayrıca albümde 2 tane bonus track bulunuyor. Biri Tales grubunun üyesi Geo’nun ve diğeri de No.1’in hazırladığı bir parça. No.1’in beatini Gerilla ve Geo’nun beatini de Dakii üstlenmiş. Karşınızda Faakin’ Beatz! Vol.2. Keyifli dinlemeler...Dakii Myspace: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol veya Giriş Yapwww.myspace.com/daki34 Gerilla Myspace: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol veya Giriş Yapwww.myspace.com/gerillamtricks  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol veya Giriş Yapdownload Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol veya Giriş Yapşifre:www.kralrap.net
|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
çalışkan peteemm emeklerine sağlık (.
|
|
|
|
|
|
 )
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suskunluğum asaletimdendir..Her söze verecek bir cevabım var,
ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye..!!!
|
|
|
|