|
|
senanin turgay k ya yaptigi diss bide albümü varsa ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
senanin turgay k ya yaptigi diss bide albümü varsa ?
sena- turkay k diss solo (yarım track): Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol veya Giriş Yap
özellikle istediğiniz bir albumu varsa isim olarak yazarsanız ekleriz onuda
|
|
|
|
|
|
TRForumcu Niye Bukadar Güzel ? Acaba Neden ??
Herşey Rahat Yolunda.
|
|
|
|
|
Despo - Kutsal Mekan albümünü uploadlarmısın(rapid olmasın bide) şimdiden teşekkür edrim.  isteğiniz eklenmiştir...Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol veya Giriş Yap çok saol  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erman ender - diss sagopa kadıköy merdiven ( furkan görmesin bunu dinlediğimi döver walla beni )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya medusa-içimdeli sancılar şarkısının mp3 ünü bulabilirmisin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erman ender - diss sagopa kadıköy merdiven ( furkan görmesin bunu dinlediğimi döver walla beni ) abi 9 ay geç gördüm nasıl şarkılar dinliorsn sen öyle kadıköye diss filan sen gel bi kadıköye ya medusa-içimdeli sancılar şarkısının mp3 ünü bulabilirmisin
şarkının adı içimdeki sancılar değil içimde sancılarla ama nette içimdeki sancılar adı altında çok yayılmıs gerçek adı içimde sancılarla burdan indirebilirsin: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.4shared.com/file/50434951/4fe8dcdc/Medusa_-_imde_Sanclarlarla.html
|
|
|
|
|
|
Binlerce yıllık Türk tarihinde yoktur ki bir Türk vatanı için canını vermekten korksun kaçsın. Dün böyleydi yarında böyle olacak. Hainler her zaman vardı dün böyleydi yarında böyle olacak.Ama dün bizi yıkamadıkları gibi bugünde yıkamayacaklar. YILLARDIR TÜRKİYE HARİTASINDA OYNADINIZ HARİTA ÖYLE DEĞİL BÖYLE ÇİZİLİR...
|
|
|
|