maskot_54
kullanmadan önce prospektüsünü okuyunuz
|
 |
« : 30 Ocak 2007, 18:29:31 » |
|
arkadaşlar arkadaşım bir site kurmuş ve bunun googlede anahtar kelmeler yardımıyla gözükmesini yapamamış ben de ona yardım edemiyom çünkü bu site işlerinden pek anlamıyom sitenin googlede gözükmesi için ne yapmak lazım sizin sayenizde ben de öğrenmek isterim bana yardımcı olabilirsiniz mi ?
ama lütfen kolay ve anlaşılabilir bier şekilde olsun çünkü ilk olarak deneyecem ve ona anlatacam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
siteni google a ekle web sitesi tamamlanarak ziyarete açıldığında yapılması gereken ilk iş Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.google.com/addurl.html adresine giderek siteyi google a eklemek. bu adreste karşına çıkan formdaki "URL" bölümüne web sitenin adresini "http://" ön ekini de kullanarak "Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.sizinsitenizinad ı.com" şeklinde girmelisin. ayrica "Comments" kısmına sitenin amacı ve çalışma prensipleriyle ilgili yorumlar yazabilirsin. yaptığın ekleme işleminin bir yazılım tarafından otomatik olarak yapılmadığını belgelemek üzere aşağı kısımda bulunan resimdeki karakterleri gerekli bölüme girmen avantaj sağlar. daha ayrıntılı bilgi istersen yardımcı olmaya çalışırım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maskot_54
|
sağol dostum önce ben bir deneyeyim becerebilirsem arkadaşa da anlatırım
arkadaş sayesinde ben de öğrenirim bişiyler herhalde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maskot_54
|
ya bunu deniyorum ama bir haftadır hiç çıkmıyo acaba ne yazarak arttırmam gerekiyor buraya doldurduğum forumun altındaki site tanıtım yazısını yazarakmı yapmam gerekiyor acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaşlar arkadaşım bir site kurmuş ve bunun googlede anahtar kelmeler yardımıyla gözükmesini yapamamış ben de ona yardım edemiyom çünkü bu site işlerinden pek anlamıyom sitenin googlede gözükmesi için ne yapmak lazım sizin sayenizde ben de öğrenmek isterim bana yardımcı olabilirsiniz mi ?
ama lütfen kolay ve anlaşılabilir bier şekilde olsun çünkü ilk olarak deneyecem ve ona anlatacam
Öncelikle can google da gözükmesi için google a kaydettirmen gerek siteni. Verdiğim Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapbu adresten kayıt ettirebilrsin siteni.
Ayrıca anahtar kelime yani keywords için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapburdan yardım alabilrsin.
Ayrıca google'ın daha iyi indexleyebilmesi için sahte keywords lerde koyabilirsin sayfanın içerğine görünmeyecek şekilde sahte derken yani en çok aranan kelimeleri koyabillirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ve ayrıcı sitenin meta tag larına da sitenle alakalı açıklayıcı bilgiler girmen gerekir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|