TRForumcu.NeTHaberlerGüncel Haberler Yaşam Haberleri (Moderatörler: )Boşanmaktan mutluyum hemen okula gideceğim
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Boşanmaktan mutluyum hemen okula gideceğim
Cevaplar 3
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 128
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: Boşanmaktan mutluyum hemen okula gideceğim  (Okunma Sayısı 128 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
Gαвяιєℓ
Yönetici
*

Forum Para : 20297.00 YTL
« : 26 Nisan 2008, 12:16:50 »

Yemenli 8 yaşındaki Nücud Muhammet Ali, zorla evlendirildiği 28yaşındaki kocasına boşanma davası açınca, dünya gündemine oturmuştu.

Nücud,önceki gün ilk kez dünya basınının karşısına çıktı. Avukatı Şatha Nasırile gazetecilere poz veren minik Nücud, kendinden emin tavırlarıyladikkatleri çekti. 15 Nisan’da mahkemeye çıkan minik kız, hakime “2.5 ayönce nikah kıydılar. 18’ime gelene kadar babamın yanında kalacaktım amabir hafta sonra babamla annem beni kocamın evine yolladı. Kocam da benisürekli dövüyordu. Çareyi mahkemede buldum” diye konuşmuştu. İsmiaçıklanmayan bir hayırsever, kocanın aileye ödediği 100 bin YemenRiyali başlık parasını (8 bin YTL) adama geri ödeyince, mahkeme minikkızın boşanmasına karar verdi. Nücud, “Artık okula geri döneceğim”dedi. Yemen’de kızlar, ailelerinin rızasıyla istedikleri yaştaevlendirilebiliyor. Yasalara göre gelin ancak 18 yaşından sonrakocasının evine gidebiliyor.

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
ѕωєєтнєαят¢ηη
WebMaster

Forum Para : 27576.00 YTL
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2008, 12:56:07 »

çok ilginç bişi ya daha 8 yaşında küçücük bir yavrucak o nasıl böyle bir zihniyet olabilir anlamıyorum ama  kurtulmuş sonunda küçük kız okuluna gidicekmiş ailesinin yanında kalmasa bari yoksa yine yapralar aynı şeyii

GüNeŞ
Kıdemli Üye

Forum Para : 5466.00 YTL
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2008, 16:00:15 »

Allahım nasıl bir zihniyet bu cahillik değil artık sapkınlık o yaşta çocukla evlenmek başka ne olabilir ki...

||CoηSтαηт!ηэ||
Aktif Üye

Forum Para : 1264.00 YTL
« Yanıtla #3 : 28 Nisan 2008, 15:04:11 »

Allah bu insanlara akıl fikir versin  diyecek başka birşey yok

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır