|
 |
« : 26 Nisan 2008, 12:16:50 » |
|
Yemenli 8 yaşındaki Nücud Muhammet Ali, zorla evlendirildiği 28yaşındaki kocasına boşanma davası açınca, dünya gündemine oturmuştu. Nücud,önceki gün ilk kez dünya basınının karşısına çıktı. Avukatı Şatha Nasırile gazetecilere poz veren minik Nücud, kendinden emin tavırlarıyladikkatleri çekti. 15 Nisan’da mahkemeye çıkan minik kız, hakime “2.5 ayönce nikah kıydılar. 18’ime gelene kadar babamın yanında kalacaktım amabir hafta sonra babamla annem beni kocamın evine yolladı. Kocam da benisürekli dövüyordu. Çareyi mahkemede buldum” diye konuşmuştu. İsmiaçıklanmayan bir hayırsever, kocanın aileye ödediği 100 bin YemenRiyali başlık parasını (8 bin YTL) adama geri ödeyince, mahkeme minikkızın boşanmasına karar verdi. Nücud, “Artık okula geri döneceğim”dedi. Yemen’de kızlar, ailelerinin rızasıyla istedikleri yaştaevlendirilebiliyor. Yasalara göre gelin ancak 18 yaşından sonrakocasının evine gidebiliyor.
|
|
|
|
|
|
TRForumcu Niye Bukadar Güzel ? Acaba Neden ??
Herşey Rahat Yolunda
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
çok ilginç bişi ya daha 8 yaşında küçücük bir yavrucak o nasıl böyle bir zihniyet olabilir anlamıyorum ama kurtulmuş sonunda küçük kız okuluna gidicekmiş ailesinin yanında kalmasa bari yoksa yine yapralar aynı şeyii 
|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
|
Allahım nasıl bir zihniyet bu cahillik değil artık sapkınlık o yaşta çocukla evlenmek başka ne olabilir ki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||CoηSтαηт!ηэ||
Yer :